Bouw 1400 x 600
Het Erf
Een plek met visie

Wie zijn wij?

Je bent vast nieuwsgierig wie voor jou dat lekkere kopje koffie of thee zet, wie die lekkere appeltaart bakt, wie de tuin onderhoudt en wie er voor de dieren zorgen. 

Wij zijn een team van mensen die ervan genieten om buiten te zijn, in de tuin of bij onze dieren. En we doen graag dingen waar een ander blij van wordt. Dat is wat ons bindt. Maar in sommige opzichten zijn we ook weer heel verschillend. We variëren in leeftijd, van 18 tot 65 jaar. Sommigen van ons zitten in een rolstoel en kunnen niet praten. En anderen kletsen juist de oren van ons hoofd. En waar de één graag hard wil werken en moe en voldaan thuis wil komen, zit de ander juist het liefst in de kas te luisteren naar muziek of lekker buiten tussen de blaadjes. 

De mensen die hier dagbesteding hebben, zijn mensen met een verstandelijke beperking, maar ook met verschillende talenten. Wat de een moeilijk vindt, kan de ander weer goed. Samen staan we sterk!

We hopen dat we je op ons Erf gaan ontmoeten. Dat we elkaar gedag gaan zeggen en dat iedereen zichzelf mag zijn.

Kom je een keertje langs bij ons Theehuis? Of wil je onze belevingstuin bewonderen? Voel je welkom. Bij het Theehuis kun je eigengemaakt lekkers kopen, om te proeven in onze belevingstuin, als cadeautje of om mee te nemen naar huis. En je kunt altijd een kijkje nemen bij de dieren of genieten in de tuin. En moet je nog bedenken wat je wilt eten? Kijk dan even bij onze verkoopkraam. Alle producten zijn biologisch geteeld. We hopen je te ontmoeten.