Oplevering van Het Erf!

Deze week heeft de oplevering plaats gevonden van Het Erf! Samen met de architect Prosman en aannemer Kesselaar hebben we alles nog één kritische blik gegeven. Gelukkig constateren we dat het hen is gelukt om onze droom te verwezenlijken! De kleurrijke scandinavische look van de gebouwen straalt rust, landelijkheid en plezier uit.

En wat is het leuk om van de aannemer te horen wat een plezier de timmermannen van Kesselaar hebben gehad in al het timmerwerk dat met deze bouw gepaard is gegaan. Het komt niet zo heel vaak meer voor dat gebouwen volledig van hout worden gebouwd. Dat is nog eens wat anders dan een drempel of kozijn timmeren! En hun plezier werd nog eens vergroot doordat ze weten dat ze het voor een bijzondere groep mensen mochten bouwen. Mensen met een beperking, die baat hebben bij deze landelijke uitstraling, die genieten van de dieren en graag hun steentje bijdragen aan de tuin en het theehuis. Die daardoor zelf ook weer het gevoel krijgen zinvol werk te mogen doen. Hoe mooi is dat!

Het groen is aangeplant door Germieco en ook hun oplevering heeft deze week plaats gevonden. Prachtig om het ingezaaide gras te zien, de walnootbomen, de knotwilgjes, de haag rondom het Erf. Maar ook de hardhouten moestuinbakken, het beregeningssysteem en de mooie betegeling.

We kunnen alleen maar zeggen: dank jullie wel Prosman, Kesselaar en Germieco voor de prachtige nieuwe gebouwen en het mooie terrein. Binnenkort komen de vloeren en de professionele keuken voor het Theehuis. Dus blijf ons volgen, we houden u op de hoogte!

Lees ook deze berichten!